Arkaffees en Arkactiviteiten

lees meer...

Onze Kerstwensen voor jou!

lees meer...

 

23 december 2022

Goeiedag,

Het einde van het jaar nadert en dan komen wij met onze wensen voor het nieuwe jaar. Wij wensen jou vooral een zeer goede gezondheid en een bijzonder jaar waarin jouw wensen mogen uitkomen.

Die van ons krijgen stilaan de juiste vorm. De werken aan onze nieuwe thuis schieten goed op. De ruwbouw is af en ook de villa werd volledig gestript waardoor de binnenwerken nu echt van start gaan.

Het ziet er dus naar uit dat we – het kerstverhaal indachtig - onze zoektocht naar een warme herberg kunnen afronden en dat we in 2023 thuiskomen in een warm nest. Ook de drie koningen zijn al langs geweest, want wij mochten dankzij jou al € 15 825 aan extra steun van onze bucketlist schrappen. Daarmee kunnen we onder andere het zorgbad met een zijdelingse deur en snoezelfunctie bestellen voor Sarah, Nikola en Rosita. Zo zorg jij mee voor hun fysiek en emotioneel welbevinden.

De kerstperiode is niet alleen een periode van cadeautjes, maar ook een periode van dankbaarheid. Een dikke merci omdat jij onze dromen mee waarmaakt! Dankjewel als je reeds doneerde of nog van plan bent dit voor het einde van het jaar te doen. Dankjewel om een actie op poten te zetten of de handen uit de mouwen te steken. Dankjewel om op jouw manier mee te bouwen aan onze mooie gemeenschap.

Het is jouw vriendschap en warmte die ons zegt dat 2023 ons jaar gaat worden. Wij geloven erin en kijken reikhalzend uit naar onze landing in Mariakerke eind juni.

Met warme en bijzonder feestelijke groeten,

Franky Van Driessche - Verantwoordelijke wonen werken De Ark Gent

P.S. Je kan uiteraard nog steeds doneren voor ons nieuwe huis op onze giftenrekening van De Ark in België – afdeling Gent op BE03 3630 7714 8584 met fiscaal attest vanaf €40.