Nieuwe huis

Na vele onderhandelingen en ontgoochelingen is het ons eindelijk gelukt een definitieve woonst te vinden! We hebben een groot huis in Mariakerke kunnen kopen. Steun ons op BE03 3630 7714 8584 met fiscaal attest vanaf €40.

ALLELUIA! Eindelijk 100% THUIS!

We hebben heel goed nieuws vanuit De Ark Gent. Na vele onderhandelingen en ontgoochelingen is het ons eindelijk gelukt een definitieve woonst te vinden! We hebben een groot huis in de Gérard Willemotlaan 88 in Mariakerke kunnen kopen dankzij de zusters Maricolen van Lede. Alle vergunningen en bouwaanvragen zijn goedgekeurd en de afbraakwerken zijn reeds aan de gang. Het huis wordt verbouwd en aansluitend komt er een stuk nieuwbouw. Zo zullen er 13 kamers en één studio in het gebouw zijn. Als alles volgens schema verloopt, kunnen we volgende zomer naar ons eigen plekje verhuizen. Ein-de-lijk!

Ze zijn de kelder al dieper aan het graven. We zijn zondag met de groep nog eens gaan kijken met de bus, we kunnen dat al zonder assistenten. Ik ga nog eens alleen gaan met Rosita en dan naar de winkels gaan. Ik zie het nieuwe huis zitten.
Ronny

Het huis ligt in een park waar bouwbedrijf Bostoen nog 4 extra woonhuizen zal bouwen. Aan de ene kant hebben we de rust van het park en de Brugse Vaart en aan de andere kant het volle leven van Mariakerke-centrum. Hier zie je enkele foto's van ons eerste bezoek.

Dankzij jou konden we volhouden

We zijn dan ook heel blij om jou dit goede nieuws te vertellen. Dankzij jouw steun en bemoediging konden we volhouden in dit lange zoekproces. Met de vele giften die we van jullie kregen kunnen we meteen beginnen aan de verbouwingen en de inrichting. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Waarom doneren voor De Ark Gent

"Ik doneer voor De Ark Gent omdat ik weet waar mijn geld naartoe gaat. Na hun verhuis kreeg ik een rondleiding zodat ik met mijn eigen ogen kon zien dat mijn geld goed besteed werd." - Olaf

 

Wat gebeurt er met de centen die we al voor de nieuwbouw hebben gekregen?

De voorbije jaren konden we heel wat giften ontvangen voor onze nieuwbouw, daar zijn we heel dankbaar voor. Het toont aan dat velen betrokken zijn op de mensen met een beperking die leven in De Ark. Deze concrete vriendschap is voor ons van onschatbare waarde. Uw donaties voor de nieuwbouw blijven gereserveerd voor dit nieuwe huis. 

Jullie steun geeft ons het vertrouwen om ook deze uitdagingen aan te gaan. Doe je mee? Steun ons op BE03 3630 7714 8584 met fiscaal attest vanaf €40 met vermelding 'nieuwbouw'.

Financiële transparantie

We vinden het belangrijk onze middelen goed en transparant te besteden. Onze laatste jaarrekeningen vindt u eenvoudig terug op de kruispuntbank. Ons ondernemingsnummer is 0811.368.079. Uiteraard zijn we steeds bereid u te ontmoeten en uw vragen te beantwoorden.

Na vele onderhandelingen en ontgoochelingen is het ons eindelijk gelukt een definitieve woonst te vinden! We hebben een groot huis in Mariakerke kunnen kopen. Steun ons op BE03 3630 7714 8584 met fiscaal attest vanaf €40.

--- getuigenis ---

We volgen jullie nieuwsbrieven en hebben met jullie te doen. Jullie hebben al zoveel pech gehad met jullie huis. Maar nu is er eindelijk een definitieve oplossing. Op mij kan je blijven rekenen.

Annemie, verhuisvrijwilliger in 2012