De Ark staat in de krant.

lees meer...

Anja schreef mee aan het boek 'De mythe van de ik-dentiteit'. Ze neemt je mee naar de wereld van de 'losers' om te ontdekken dat ze 'winners' zijn identiteit. Hier lees je een krantenartikel over haar bijdrage.

Meer info en bestellen van het boek gebeurt op http://www.halewijn.info/microsite/halewijn-uitgeverij/catalogus/uitgave.php?categoryID=&uitgaveID=2793

 

Arkaffee vrijdag 20 oktober vanaf 19.30u

lees meer...

Maandelijks stellen we onze living open voor het Arkaffee. Vrienden, buren, mensen met een beperking, familie, sympathisanten,... komen samen om nieuws uit te wisselen, iets te drinken en een gezellig praatje te slaan.

Elk Arkaffee begint om 19.30u en eindigt rond 22u.

Altijd welkom! De data van de Arkaffees van 2017-2018 vind je hier

Kom in De Ark - Event zaterdag 21 oktober 14-17u

lees meer...

 

In ons hart en in ons huis is plaats voor nieuwe mensen met een verstandelijke beperking. Heb jij een verstandelijke beperking of ben je familie of voogd van iemand met een beperking die graag bij ons zou komen wonen en/of werken? Lees hier alvast meer.

Kom in De Ark - Event

zaterdag 21 oktober 14u-17u

  • Heb je een persoonsvolgend budget? Wacht dan niet het event af, maar neem rechtstreeks contact op met Anja (info@arkgent.be).

  • Heb je nog geen persoonsvolgend budget, maar zou je in de toekomst graag naar De Ark Gent komen? Dan is dit event voor jou de ideale gelegenheid om de werking, mogelijkheden, spirit en voorwaarden te leren kennen om bij ons te wonen en/of te werken.

Tijdens het event kan je koekjes bakken met de vrijwilligers, een praatje slaan met de mensen met een beperking, vragen stellen aan ouders en medewerkers,... We laten jou ons huis en onze thuis zien. Er zal ook een expert van het VAPH aanwezig zijn om jou wegwijs te maken in het aanvragen van een persoonsvolgend budget. Sabine en Anja bekijken met jou wat er administratief moet gebeuren.

Professionals (scholen, bijstandsorganisaties, sociale diensten van andere voorzieningen,...) kunnen een aparte toelichting krijgen.

Je bent doorlopend welkom van 14u tot 17u. 

Gelieve in te schrijven vóór 13 oktober op info@arkgent.be Tot dan!

 

Jaarkalender en plannen voor 2017-2018

lees meer...

Ook dit jaar zitten we weer boordevol plannen. Je kan onze jaarkalender en onze plannen hier raadplegen.

Samen veranderen we de wereld. Doe je met ons mee?

  • Dit jaar willen we graag drie nieuwe mensen met een verstandelijke beperking onthalen. 
  • We gaan voluit voor de financiering van onze bouwgrond.
  • Mensen ontmoeten, blijft onze grootste passie.

De Ark Antwerpen viert haar 40ste verjaardag met een leuk filmpje.

lees meer...